Over ons

Over RC Coaching

Iedereen krijgt af en toe een Reality Check. Iedereen hoort ook af en toe een Reality Check te krijgen.

De Reality Checks in onze beleving zijn bedoeld om ons scherp te houden, om ons in beweging te houden en om ervoor te zorgen dat je niet stilstaat en teveel in je comfort zone gaat hangen om vervolgens geen vooruitgang meer te boeken.

Bij RC Coaching van Eske en Floris staat jouw gezondheid voorop. Het is ons belangrijkste bezit. Zonder een goede gezondheid bestaan bezittingen zoals: rijkdom, status en gekochte spullen niet. Al die dingen die we kopen en verzamelen in ons leven zijn onbelangrijk als je gezondheid niet optimaal is.

Onze belevenis van een Reality Check is wat ons gezond houdt. Het houdt ons in beweging, letterlijk en figuurlijk. Het zorgt ervoor dat we gezond blijven om te werken, om met een goede energie de dag te beleven, om goed te slapen, om gezond te willen eten, en om te genieten van al het goeds in de wereld.

Onze Reality Check zorgt ervoor dat we kunnen blijven doen dat we willen in het leven.

Over Eske

Een leven vol sport en bewegen is mijn verhaal tot dusver. Ik ben opgegroeid in Nieuw-Zeeland waar ik veel tijd doorbracht op de skeelers, de fiets, bij atletiek, in het zwembad, met rugby en netball, cross country running, kickboksen en daarna competitief boksen tot internationaal niveau. Het hoogste wat ik in het amateur boksen heb bereikt is 3 keer Nieuw Zeelands kampioen en 6e in de wereld ranglijst.

Na mijn bokscarrière ging ik op zoek naar een sport wat me een vergelijkbaar gevoel van spanning en tevredenheid zou geven, en dat vond ik in CrossFit en Olympic Weightlifting. In 2021 en in 2022 heb ik meegedaan aan het EK gewichtheffen, en waar ik de 3e en 5e plek heb gewonnen.

Het streven naar, en het behalen van doelen is wat mij motivatie geeft. Maar dat is niet het belangrijkst in het leven. Het allerbelangrijkst is een gezond lichaam en geest. Want dat zorgt voor positieve energie gedurende de dag, het blijven kiezen voor gezonde voeding en een goede nachtrust. Een goede gezondheid geeft energie. En dat is wat ik streef mijn cliënten en leden van RC Coaching te leren. Tot snel bij RC Coaching!

Over Floris

Al sinds dat ik kind ben, heb ik me onbewust en later bewust geïnteresseerd in menselijk gedrag en bewegen. Naarmate ik meer en meer in contact kwam met verschillende sporten waaronder honkbal, karate, boksen, BJJ & Grappling, CrossFit en Olympic Weightlifting, werd het duidelijker voor mij wat je kon veranderen door specifieke begeleiding en coaching.

Tijdens mijn studie voor Mensendieck Therapeut heb ik geleerd om bewegingen en gedrag te analyseren. Dit pas ik dagelijks toe in mijn werk als revalidatie-therapeut in Amsterdam en op de vloer van RC Coaching. Door de ervaring van de afgelopen 25 jaar toe te passen op verschillende vlakken raak ik zelf niet uitgeleerd en blijf ik mijn passie uit mogen voeren. Welkom bij RC Coaching!